Quantcast

Cristiano Ronaldo supera Beyoncé i bat el rècord de la foto d'Instagram amb més 'likes'

Cristiano Ronaldo és avui, de manera oficial i fins a nou "boom" social, el rei d'Instagram. Així ho reflecteix la xarxa social. Bat el rècord de la història, en arribar als gairebé 11 milions i mig de likes en una de les seves publicacions.

Supera d'aquesta manera a Beyoncé i Selena Gómez, que regnaven fins avui amb fotos que significaven per a elles i els seus seguidors molt més que un posat per a una signatura.

el rànquing de les 5 fotos més "likeadas" és el següent:

1. Cristiano Ronaldo – 11.264.652 de 'likes', quan va anunciar el naixement de la seva quarta filla, Alana, en una foto al costat Georgina i Cristiano Jr.

2 . Beyoncé – 11.228.168 de 'likes', quan va pujar la foto en què anunciava de manera oficial que ella i Jay Z serien pares de nou.

3. Selena Gómez – 10.319.454 de 'likes', a la foto que es va fer amb França Riure, instants abans de la seva operació de trasplantament de ronyó. La imatge va commoure al món.

4. Beyoncé – 10.272.957 de 'likes', un mes després de donar a llum, la cantant va presentar els seus bessons amb una foto que va causar sensació entre els seus seguidors.

5. Cristiano Ronaldo – 8.258.247 de 'likes', a la foto en què va posar al costat dels seus dos bessons, allà pel mes de juny.