Quantcast

Se suspèn el judici de Gürtel per les possibles confessions de Crespo i 'El Bigotes'

S'allarga el vist per la sentència del 'cas Gürtel'. El jutge José María Vázquez Honrubia ha suspès 48 hores el judici que se celebrarà a l'Audiència Nacional pel finançament il·legal del PP de València, tal com indica ' El Mundo '. El motiu de la suspensió resideix en la petició dels advocats de Pablo Crespo i d'Álvaro Pérez "El Bigotis" d'aportar "fets rellevants" a l'procedimeinto.

El magistrat del Jutjat Central Penal ha estat el que ha pres la decisió d'ajornar el judici a divendres, segons indica el medi citat. Sempre i quan aquest pacte es confirmi, tant Crespo com el Bigotes confessarien seus delictes.

Actualment, tots dos estan presos a la presó de Soto del Real i amb aquest judici els dos s'exposen a 22 i 27 anys de presó respectivament per presumptes delictes electorals, fiscals i falsedat documental, segons indica ' El País '. Amb la confessió de delictes, l'estratègia dels advocats passa per rebaixar les penes de presó.