Quantcast

La infanta Cristina, sumida en una profunda depressió segons mitjans portuguesos

La revista portuguesa 'VIP' ha obert el seu últim número amb una exclusiva sobre la Casa Reial espanyola. En la publicació lusitana afirmen que l'estat de salut de la infanta Cristina, de 52 anys, travessa un moment delicat.

Segons apunta 'VIP', el judici Noos i la pressió social i mediàtica que l'envolta hauria derivat en una greu depressió que obliguen a la infanta a mantenir-se allunyada dels focus a la seva residència de Ginebra.

El procés judicial travessa un dels seus moments més delicats, ja que Iñaki Urdangarín es troba en un moment de incertesa a espera de la resolució del tribunal. A més, en els últims dies, la Fiscalia ha sol·licitat que la pena de presó proposta per Urdangarín passi de 6 a 10 anys.

L'ex-jugador d'handbol i actual marit de la infanta va complir 50 anys el passat 15 de gener, coincidint amb el 'Blue monday', conegut per ser el dia més trist de l'any.