Quantcast

Miguel Otero, editor del diari veneçolà 'El Nacional': "Comparar González i Zapatero és un insult"

Miguel Otero, president editor del diari opositor veneçolà 'El Nacional', ha manifestat avui al Fòrum de la Nova Comunicació de comparar a Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero per la seva tasca en favor del restabliment democràtic a Veneçuela és "un insult ".

Otero va pronunciar una conferència a l'esmentada tribuna, organitzada a Madrid per Nova Economia Fòrum, i en el col·loqui posterior va ser preguntat pel treball desenvolupat al seu país pels dos expresidents espanyols.

Segons la seva opinió, no hi ha color. Mentre González "ha estat solidari" i s'ha preocupat sobretot pel "rescat" de la democràcia, Zapatero "ha actuat com a agent de Maduro".

Al seu parer, la mediació realitzada per Zapatero "només ha tingut com a resultat que Maduro guanyi temps" i tot i que "es van deixar anar 20 presos polítics, han ficat 40 després".

Miguel Otero va elogiar la tasca de l'actual inquilí de la Moncloa. "El president Rajoy sempre ha estat compromès amb Veneçuela, no tinc cap dubte", va afirmar. "El Govern espanyol ha estat més actiu que altres governs europeus en el rescat de la democràcia a Veneçuela. Rajoy ha estat directe i està fent el que ha de fer d'una manera efectiva".