Quantcast

Trobat en una planta de reciclatge d'escombraries de Granada el cadàver d'un nadó

Eren les sis de la tarda a Alhendín , Granada, quan els treballadors d'una planta de reciclatge de residus es van disposar a obrir una de les milers de bosses d'escombraries que obren diàriament, quin va ser la seva sorpresa quan en el seu interior van trobar el cadàver d'un nadó amb el cordó umbilical tallat encara en la seva panxa .

Segons informa 'el Mundo' el cos del nadó es va traslladar al Institut de Medicina Legal de Granada per poder determinar si el petit va néixer mort o morir després de ser llançat a les escombraries i per intentar aclarir les causes de la mort del nadó .

la Policia Judicial de Granada obrirà una investigació per poder saber de quina part de la zona municipal de Granada provenia aquesta borsa per localitzar la mare de la criatura , ja que al cadàver del nadó s i li practicaran proves d'ADN amb aquesta finalitat.

El cadàver del petit va ser trobat en una de les cintes corredisses de la planta que transporta les escombraries que descarreguen els camions. Els treballadors que ho van trobar van avisar la Guàrdia Civil que seguirà les indicacions de procediment que aquest tipus de casos requereixen per arribar fins al fons de l'assumpte i trobar a la mare del nadó .