Quantcast

"Mai vaig pensar que podria haver-se fugat després d'atropellar una noia"

Francesc Rotela és el presumpte autor de l'atropellament d'una noia de 17 anys a Font del Saz de Jarama, Madrid, i ahir va ser detingut quan pretenia fugir a Buenos Aires. Un veí del sospitós , resident a Pozuelo de Alarcón, va alertar la Policia Nacional d'una conversa que havia escoltat sobre l'atropellament i la fugida del actuacions, al qual va identificar com < b> paraguaià o argentí per l'accent.

La Policia Nacional es van acostar al bloc en el qual vivia l'home de 53 anys i sobre les 22: 50h els va obrir la porta de la casa una noia que es va identificar com la neboda del sospitós , "no sé el que li passes al meu oncle, però ha vingut aquesta tarda molt nerviós a casa , ha agafat les maletes i ha marxat per al < b> aeroport de Barajas "

la neboda del sospitós va donar el nom del seu familiar a la Policia i aquesta va començar una investigació i va descobrir, a això de les 23 : 00h, l'existència d'un bitllet amb destinació a Buenos Aires. Eren ja les 23: 25h quan la Policia va identificar el vol, que estava ja a la pista ia punt d'enlairar, i es va posar en contacte amb la torre de control , que ordenar al comandant aturar l'avió. Després d'això, la Policia va entrar en l'aeronau i va detenir el sospitós .

L'home es va ensorrar, segons fonts policials, i va reconèixer l'atropellament i ser el culpable dels fets. Francisco Rotela els va explicar als agents que el cotxe amb el qual s'havia comès l'atropellament estava aparcat al 353 del carrer Riu Tajuña del municipi del Casar de Talamanca, Guadalajara .