Quantcast

Els Reis inauguren Fitur 2018

Avui comença a Madrid la Fira Internacional de Turisme (Fitur) 2018, que tindrà, segons les previsions dels organitzadors, un impacte econòmic de 260 milions d'euros . La fira, que serà inaugurada pels Reis, se celebrarà fins al 21 de gener, estarà centrada en la tecnologia i l'Índia és el país associat aquest any.

Aquesta edició < b> ocupa un espai de 65.500 metres quadrats al recinte firal de Ifema , fet que suposa un augment del 4% respecte a la superfície de l'any passat. A més, la xifra d'expositors s'eleva a 816, amb la participació de més de 10.000 empreses procedents de 165 països i regions, el que representa un creixement global del 8%.

Entre els expositors destaca l'augment en un 13% de la participació internacional , que representa el 54% del total , mentre que la participació nacional creix un 3%. Les regions que experimenten un major increment de participació són Àfrica (més d'un 21%), Àsia Pacífic (més del 19%) i Europa (més del 15%).

a més, en aquesta edició hi participen per primera vegada Síria , Sant Vaig prendre i Príncep , Bangladesh i Bòsnia i Hercegovina . També s'incorporen a Fitur amb representació oficial altres països que ja havien participat anteriorment a través d'empreses dels seus territoris, com Azerbaidjan, Bielorússia, Bolívia, Equador, Guinea Equatorial, Letònia, Maurici, Port Rico i Ucraïna .

l'organització de la fira preveu superar les xifres d'afluència registrades el 2017, quan Ifema va rebre la visita de 244.972 assistents , inclosos 135.838 professionals .