Quantcast

Avui comença la venda de bitllets per a l'AVE Madrid-Castelló, que començarà a circular la setmana que

El AVE Madrid-Castelló començarà el servei comercial el proper dimarts , encara que la venda de bitllets s'inicia aquest dimecres < / b>, segons ha informat el Ministeri de Foment .

Renfe ha llançat una campanya promocional amb motiu de la inauguració del servei AVE entre Madrid i Castelló . L'oferta especial permet viatjar entre les dues ciutats des 25 euros per trajecte, mentre que entre Conca i Castelló el preu serà des de 20 euros.

el nou servei AVE entra en funcionament un cop culminat el període de circulació en proves necessari perquè la Agència de Seguretat Ferroviària emeti la certificació corresponent i després de la formació dels maquinistes.

el ministre de Foment, Íñigo de la Serna , va afirmar que la posada en servei el proper 23 de gener del AVE Madrid-Castelló "permetrà reduir els temps de viatge entre Madrid i Castelló, el que sens dubte generarà importants beneficis per als usuaris, però també per al desenvolupament econòmic i turístic de la regió", i ha confiat que aquesta línia sigui utilitzada per "un gran nombre d'usuaris".