Quantcast

U2 anuncia una data a Madrid setze anys després

U2 ha anunciat les primeres dates europees de la seva gira Experience + Innocence Tour 2018 . La gira, que començarà a Tulsa (Oklahoma) el 2 de maig, arribarà a Europa el 31 d'agost. Entre les múltiples cites anunciades, destaca el retorn de la banda a Madrid tretze anys després del seu últim concert.

El grup irlandès visitarà la capital d'Espanya el proper 20 de setembre i el concert tindrà lloc al WiZink Center. A més, U2 visitarà altres ciutats com Colònia, París, Copenhaguen, Hamburg, Amsterdam, Milà, Manchester o Londres.

Les entrades per al concert de Madrid es podran adquirir a partir de les 10: 00h del Divendres 26 de gener, únicament a través de doctormusic.com, livenation.es, ticketmaster.es i xarxa en línia de Ticketmaster. El preu de les entrades estarà entre els 35 euros i els 195 euros (despeses de distribució no incloses) i es podran adquirir un màxim de 4 entrades per persona.