Quantcast

El Festival dels Sentits confirma a Jacobo Serra i Triangle Invers

El cartell del proper Festival dels Sentits -15,16 i 17 de juny- va prenent forma. Als ja anunciats IZAL i Rozalén , entre d'altres, se sumen més novetats: Jacobo Serra, Àngel Carmona Dj, Triangle Invers i el DJ local Marko Fresc.

Jacobo Serra , és pur talent. Un dels músics emergents que després de despuntar amb melodies en anglès, llança el seu primer disc en castellà Foc artificial . Un treball del compositor castellà-manxec que ha estat produït per Juanma Latorre de Vetusta Morla i que en la seva banda compte com a baixista amb Pope de Supersubmarina .

Àngel Carmona és director i presentador de Avui comença tot de Ràdio 3. Va obtenir el premi Ondas al millor presentador de ràdio musical el 2015 i, altres , dirigeix ??projectes de cooperació com Leaozinho.

Finalment, el tercer nom revelat per l'organització és Triangle Invers . El grup madrileny, recentment incorporat al Roaster de Hook Management, estarà per primera vegada al festival manxec, dnde presentarà el seu primer disc llarg, editat a la primavera de l'any que ve.