Quantcast

Detingut el presumpte autor de l'atropellament de la jove de Font del Saz

La Guàrdia Civil va detenir la nit d'ahir al aeroport de Madrid Barajas el presumpte autor de l'atropellament que tenia lloc hores abans a la localitat madrilenya de Font del Saz de Jarama . El detingut és un home de 53 anys d'origen paraguaià resident a Pozuelo de Alarcón. Segons informa 'La Razón' l'home va ser detingut quan es disposava a agafar un avió amb destinació a Buenos Aires .

el detingut conduïa un Mercedes quan van passar els fets sobre les 7 del matí d'ahir quan va atropellar una jove que creuava la carretera i que va deixar abandonada. Per això se li imputen diversos delictes, entre els quals s'inclouen delictes contra la seguretat viària i omissió del deure de socors .

L'arrest es va facilitar gràcies a la col·laboració d'un veí de Pozuelo d'Alarcón que va ajudar, amb informació sobre el sospitós, al seu posterior captura. Un conductor que circulava ahir a l'altura del quilòmetre 3,800 de la M-117 va descobrir la jove a la cuneta, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Paracuellos i agents del destacament de trànsit de Buitrago de Lozoya es van fer càrrec de la investigació i de la consegüent detenció del sospitós.