Quantcast

Colau exigeix ??una proposta de consens per al Parlament

L'alcaldessa de Barcelona, ?? Ada Colau , ha assegurat aquest dimarts que a la sessió constitutiva del Parlament de Catalunya de demà ha de donar-se una " proposta de consens "i va dir que Catalunya A Comú Podem estudiarà la proposta per presidir la Cambra que plantegi el bloc independentista .

" En funció de el que proposi, nosaltres opinarem ", ha manifestat en una entrevista a Onda Cero recollida per Servimedia , un dia després que els lletrats de la Cambra autonòmica rebutgessin la investidura des de Brussel·les l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

Colau va remarcar que, després dels resultats de les eleccions catalanes del 21 de desembre, ha quedat clar que aquesta dotzena legislatura "no està en mans" de Catalunya a Comú Podem . "Ha guanyat desgraciadament la polarització ia nosaltres no se'ns ha donat la confiança. Estarem de manera propositiva a la cambra, al cent per cent actius", ha subratllat Colau .

amb tot, ha considerat "intel·ligent" que a la sessió constitutiva d'aquest dimecres es realitzi una " proposta de consens " per presidir el Parlament i va afirmar que "en funció del que proposi (el bloc independentista), nosaltres opinarem ".

Es va negar a respondre quin nom independentista considera que podria generar aquest consens i ha manifestat que" fa molt temps que no estem parlant d'aquests grans consensos transversals perquè estem dividits ".

Així mateix, ha considerat una" mesura exagerada "que l'exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras estigui en presó preventiva i ha opinat que ERC ha de treballar després els comicis per "facilitar governs que governin" Catalunya .