Quantcast

Concentració sindical davant la Direcció General de la Policia

Els responsables provincials i autonòmics dels cinc sindicats representatius en la Policia Nacional (SUP, CEP, UFP, SPP i ASP) es concentraran avui a Madrid juntament amb els seus executives nacionals a nt les portes de la Direcció General de la Policia, des de les 10.00 del matí fins que finalitzi el ple extraordinari del Consell de la Policia , que presidirà el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido .

la Direcció General de la Policia ha convocat aquest ple extraordinari del Consell de la Policia Nacional per tal de desbloquejar el conflicte col·lectiu que els sindicats representatius van declarar el passat mes de desembre. < / p>

Segons van informar les cinc organitzacions sindicals en una nota conjunta, " els secretaris generals, president i consellers de les nostres organitzacions acudiran a unitat d'acció a aquesta cita amb una única finalitat, el d'escoltar la proposta d i l'Administració ".

" A causa de la transcendència de la reunió, tant per als policies que integrem aquest col·lectiu com per al conjunt de la seguretat pública del nostre país, ia l'espera del resultat de la mateixa, tots els responsables provincials i autonòmics dels cinc sindicats representatius a la Policia Nacional es concentraran , juntament amb els seus executives nacionals, des de les 10 hores i fins a la finalització de l'esmentat ple < / b> a les portes de la Direcció General de la Policia ", afegeix la nota.

Un cop finalitzat el ple, el portaveu de les organitzacions sindicals informarà els mitjans de comunicació sobre la proposta rebuda del ministre d'interior i l'esdevingut en la reunió.