Quantcast

Dues avaries afecten el funcionament del Funicamp i el telecabina de Canillo

El giny que ha patit l'aturada més llarga ha estat el Funicamp, que ha vist alterat el seu funcionament durant un total de dues hores a causa d'una incidència en el sistema de comunicació del quadre elèctric en el tram entre l'estació intermèdia i la part superior del giny. Durant una hora i vint minuts s'ha procedit a l'evacuació dels usuaris, durant la qual el remuntador ha anat avançant més lentament de l'habitual per anar progressivament donant sortida a peu als usuaris de l'interior de les cabines.

Tal com ha assegurat Grandvalira, els tècnics han treballat ràpidament per resoldre l'avaria i el giny ha recuperat el seu normal funcionament al cap de dues hores. A més, l'estació ha posat a disposició dels clients dos autobusos gratuïts per traslladar fins al Tarter els usuaris que volien utilitzar el Funicamp.

L'avaria del Funicamp ha coincidit amb una altra incidència tècnica al telecabina de Canillo, que ha provocat que operés discontínuament durant una hora. En aquest cas, també s'ha procedit a fer una evacuació controlada dels clients amb total seguretat.