Quantcast

VIDEO | Un avió es precipita per un penya-segat i queda a escassos metres del mar

Un avió Boing 737 de la companyia aèria Pegasus Airlines ha patit un curiós incident durant el seu últim vol a Turquia. Després partir des d'Ankara amb 162 passatgers a bord, la nau va topar amb una au en l'aire, veient forçada a realitzar un aterratge d'emergència que gairebé acaba en tragèdia.

Després de realitzar una arriscada maniobra, l'avió va aconseguir aterrar a l'aeroport de Trebisonda en estranyes condicions. Un cop va tocar terra, encara en moviment, l'avió es va sortir de pista i es va estimbar per un penya-segat que separava la pista del mar, quedant encallat i atrapat.

Per sort, Yücel Yavuz, governador de la regió , va confirmar que finalment tots els afectats van ser rescatats sense cap tipus de ferides. Les autoritats turques han obert una investigació al respecte.