Quantcast

Trobat a Marbella el cadàver que podria ser el de la dona britànica desapareguda

El cos sense vida d'una dona ha estat trobat a la platja Oasi de Marbella. Segons informa 'La Vanguardia', podria ser el d'una dona britànica de 35 anys que va desaparèixer el passat 2 de gener a la localitat malaguenya.

Un cop traslladat a l'Institut Anatòmic Forense, el cas està a l'espera que es realitzi l'autòpsia que revelin les causes de la mort. Tal com indica el citat mitjà, el nom de la víctima mortal és Rebeca Muldoon, que el dia anterior a la seva desaparició va denunciar la seva parella i al següent no es va presentar al jutjat tot i estar el seu marit arrestat.

Segons indica el servei d'alertes de desapareguts, SOS Desapareguts, al seu compte de Twitter, la dona no portava ni passaport ni tampoc diners, a més de tenir el mòbil apagat:

< blockquote class = "twitter-tweet" data-lang = "ca">

& # 127384; DESAPAREGUDA # desaparegut #sosdesaparecidos #Missing # Espanya #Marbella #Malaga pic.twitter. com / vRvhXLfZ57

& mdash; ALERTA DESAPAREGUT (@sosdesaparecido) 10 gener 2018

< p>