Quantcast

La brusa mocador que triomfa a Instagram entre les fashionistes

Abans de alarmaros i pensar com estalviar per donar-vos aquest caprici, deixar-me donar-vos la notícia que és de Mango i el més important 'és low cost!

Aquesta camisa vermella amb llaç lligat al coll no ha trigat a cobrar protagonisme en el street style d'algunes de les referents d'estil més seguides d'Instagram , i us avancem que vosaltres també aneu a desitjar-la.

Un autèntic amor a sentim quan vam veure lluir-la "it girl "Camille Charrière (@Camillecharriere) que va arriscar amb un total look vermell , combinant-la amb els seus pantalons de vestit corresponent.

Encara que la nostra aposta guanyadora és la de la blocaire Lindsey Holland (@ropesofholland), que va decidir combinar-la amb uns "Mom-jeans" i unes botes camperes negres, optant per un look més casual .


MANGO (39'99 & euro;)