Quantcast

George Clooney torna a la tele: codirigirà i protagonitzarà la sèrie 'Catch-22'

George Clooney produirà, codirigirà i actuarà a la nova sèrie Catch-22, serieque únicament tindrà sis episodis, segons es va anunciar ahir de boca d'Amy Powell, presidenta de Paramount Television, l'estudi que produeix el programa.

Seria el seu primer paper en televisió des que va deixar els platós de televisió, fa gairebé vint anys, quan va deixar Urgències. Va fer algunes aparicions posteriorment, sobretot en 2009, per a la quinzena temporada . Actualment, la producció es troba negociant amb Hulu, una plataforma en línia. D'aquesta informació es feia ressò AFP.

De què tractarà Catch-22?

Catch-22 és una nova adaptació de la novel·la de Joseph Heller de 1961, els protagonistes principals conformen un esquadró d'aviadors de la II Guerra Mundial, que busquen tornar a casa però que es troben atrapats entre foc situacions

Quant guanyarà?

Rebrà voltant d'un 1 de dòlars per episodi, segons ha aclarit Powell.