Quantcast

Un taller sobre memòria i informàtica inaugura la temporada d''Envelliment saludable' a L'espai

A més del taller d'estumulació de la memòria, aquest dilluns també comença lloc el curs d'iniciació per tal de conèixer i familiaritzar-se amb l'entorn Windows, així com el taller de tauleta tàctil. Els usuaris dominen cada vegada més els ordinadors, motiu pel qual des de L'espai s'ha hagut de fer un pas endavant i proporcionar-los d'altres coneixements, sobretot relacionats amb les tauletes, les xarxes socials o Internet en general, ha explicat Joan Cases, de la Fundació Crèdit Andorrà.

El programa 'Envelliment saludable' ofereix durant aquest primer semestre de l'any fins a 25 activitats. A banda dels tallers, s'organitzen conferències i sortides a fora de L'espai, tant a museus del país com rutes de senderisme per mantenir els usuaris actius en cos i ment.

Durant tot el 2017 el programa va comptar amb més de 1.200 inscripcions, ha informat Cases.