Quantcast

Espectacular Accident | Un cotxe 'vola' i s'estavella contra el segon pis d'un edifci

Un espectacular accident , ocorregut diumenge al sud de Califòrnia (Estats Units), va deixar un balanç de dos ferits lleus , quan el cotxe en què viatjaven va impactar contra la mitjana i va sortir disparat fins estampar-se contra el segon pis d'un edifici , més concretanmente contra la consulta d'un dentista .

Les espectaculars imatges, captades pel Servei de Bombers d'Orange County (Califòrnia), mostren l'automòbil, model Sedan , de color blanc , parcialment encastat contra la façana de l'edifici.

Stephen Horner , capità i portaveu del Servei de Bombers , va manifestar que diumenge sobre les 05:30 (hora local) van rebre un avís informant sobre un accident de trànsit ocorregut a Santa Anna (Califòrnia). A l'automòbil sinistrat viatjaven dues persones a gran velocitat, i va anar a donar de front contra la mitjana que separa els carrils de la carretera . Tal era la velocitat del cotxe en el moment de l'impacte que el turisme va sortir disparat en direcció al bloc d'habitatges .

Segons Horner , es va formar un petit incendi que va poder ser sufocat als pocs minuts d'iniciar-se.

Un dels ocupants del vehicle va aconseguir sortir mentre que l'altre va quedar atrapat en el seu interior durant més d'una hora . Tots dos van ser traslladats a un hospital amb lesions menors.

La Policia de Santa Anna va dir que el conductor havia confessat que va ingerir estupefaents.