Quantcast

Detingut a Barcelona un home per estafar compradors de vehicles de segona mà

Un home de 29 anys i de nacionalitat magribina ha estat detingut al districte de Nou Barris a Barcelona per ser el presumpte autor d'un delicte d'estafa en la compra-venda de vehicles.

Segons informa ' La Vanguardia ', el detingut aprofitava els anuncis de venda de cotxes de segona mà de les víctimes per contactar amb ells, interessar-se pel cotxe i en el moment de fer l'ingrés a través del caixer automàtic del banc, demanar el reemborsament, de tal manera que amb aquesta tècnica robava diners als venedors.

Tal com indica el citat mitjà, aquests fets van començar a ser investigats fa sis mesos a causa de diverses denúncies per estafa tant a Barcelona com a Tarragona d'un import que oscil·lava els 600 i els 900 euros.

La versió dels Mossos d'Esquadra sosté que el deteni do portava un nivell de vida massa alt, que residia en diferents hotels de Catalunya i portava sempre un model diferent de vehicle.