Quantcast

L'instant més fosc | El biopic sobre Churchill, estrena més destacat del cap de setmana

L'instant més fosc

biopic sobre la figura del primer ministre britànic, el carismàtic Winston Churchill , paper interpretat per un esplèndid Gary Oldman , que s'ha convertit en el principal reclam de la cinta.

la pel·lícula es desenvolupa pocs dies abans del començament de la Segona Guerra Mundial , quan < b> Churchill és elegit primer ministre britànic, i serà llavors quan el mandatari haurà d'afrontar una sèrie de decisions que no només canviaran la seva vida si no que marcaran el curs de la història .

Acompanyen Oldman en el repartiment Ben Mendelsohn , John Hurt , i Kristin Scott Thomas , entre d'altres.

< p> Tres anuncis als afores

Una espectacular Frances McDormad encarna una mare desesperada que ha perdut a la seva filla i busca el culpable de la seva mort . Per a això pintarà tres senyals als afores del seu poble adreçades al cap de policia, encarnat per Woody Harrelson .

La guerra entre la mare i les forces de seguretat no ha fet res més que començar.

Drama i comèdia es donen la mà en la nova cinta de Martin McDonagh < / b>, responsable d'obres com ' Amagats a Bruges ' o ' 7 Psicòpates '.

Thi Mai, rumb al Vietnam

l'estrena nacional del cap de setmana arriba de la mà de Patricia Ferreira.

Després de perdre a la seva filla, una mare decideix adoptar una nena vietnamita.

al costat dels seus dos millors amigues, que mai han sortit d'Espanya, decideixen viatjar a fins al país oriental per completar el procés d'adopció. Un cop allà, la seva inexperiència, el xoc cultural, els laberints burocràtics i les peculiaritats de cadascuna d'aquestes tres dones converteixen el viatge en una successió d'equívocs, situacions absurdes i decisions delirants. Les seves insòlites accions a Vietnam provoquen que el repte sembli cada vegada més inabastable, pel que hauran de recórrer a ingents dots d'enginy, no exempt de disbarat, i tossuderia perquè THI MAI pugui tornar amb Carmen a la seva llar a Espanya.

A la seva aventura s'uneixen Dan, el seu rígid però noble guia vietnamita, i Andrés, un jove actor espanyol que viatja a Hanoi per a viure amb la seva parella.

< p>

La colla de la selva

Estrena d'animació destinat als més petits.

Maurici, un pingüí criat com tigre, al costat dels seus amics es proposen mantenir l'ordre a la selva, com abans va fer la seva mare. Però Igor, un malvat coala s'ho posarà difícil.