Quantcast

L'advocat d' 'El Xiclet' renuncia a la seva defensa: "Podem fer el ximple, però no tant"

Jose Enrique Abuín Gey, conegut com 'El Xiclet', es queda sol. Ramon Serra, el seu advocat en la causa per l'assassinat de Diana Quer, ha comunicat que renuncia a la seva defensa després de conèixer el resultat de l'autòpsia.

L'informe forense, que nega la versió de Abuín, ha confirmat que la mort de Diana es va deure al seu estrangulament i no l'atropellament que indicava 'El Xiclet'. L'acusat s'enfronta així a un procés dur que pot derivar a presó permanent revisable.

A més, l'advocat es va reunir aquesta setmana amb la família de Abuín Gey per tractar en profunditat l'aspecte econòmic i, després de valorar-, les dues parts han conclòs que la família del defensat no es pot permetre un desemborsament tan gran.

el Xiclet 'es troba actualment a la presó d'a Lama, on va ser traslladat des per motius de seguretat el passat dimecres.