Quantcast

Ramón Espinar subratlla que podem ha de "recuperar la Espanya del 15-m"

El secretari general de Podem a la Comunitat de Madrid, Ramón Espinar, va afirmar aquest divendres que el seu partit ha de "recuperar l'Espanya del 15-M" i "centrar-se menys en el procedimental i més en el substancial" a l'hora d'exposar el seu discurs.

Així es va expressar Espinar en una entrevista a TVE, recollida per Servimedia, on va explicar que el líder d'Podem, Pablo Iglesias, està immers en l'elaboració d'un informe sobre la situació de la formació estatge que presentarà aquest dissabte al Consell Ciutadà Estatal del partit.

En aquest punt, ha avançat la reflexió que compartirà matí amb els seus companys de partit: "Ens tocarà recuperar l'Espanya del 15-M" i "centrar-nos menys en el procedimental i més en el substancial". "L'Espanya de canvi la representa Pablo Iglesias", ha apuntat.

Així mateix, ha indicat que Iglesias farà demà un diagnòstic de com li ha anat a Podem el 2017, exposarà els reptes per al present any i analitzarà el "mal resultat" que van tenir en les eleccions autonòmiques de Catalunya.