Quantcast

Detenen una mare per vendre al seu fill perquè fos violat

Dijous, la policia alemanya de la ciutat de Friburg , situada al sud-oest del país, va procedir a la detenció d'una dona que va vendre , en repetides ocasions, al seu fill de 9 anys per Internet perquè fos violat .

l'operació policial ha conclòs amb la detenció de la dona, de 47 anys, i del seu company sentimental de 37 ; així com quatre persones , una d'elles de nacionalitat espanyola de 32 anys , que va ser arrestat en territori nacional i, posteriorment, enviat a Alemanya on es troba en presó preventiva .

D'acord amb la investigació, tal com informa ' ABC ', tant la mare del menor com el seu company van abusar del petit en diverses ocasioni es i s'ho oferien a altres homes perquè fos violat.

Segons les autoritats alemanyes es tracta del " cas més greu d'abusos sexuals que han abordat els investigadors fins a la data a Baden-Württemberg " .