Quantcast

Així és 'El bany', el nou hit d'Enrique Iglesias amb Bad Bunny

Tremola. Tu, el teu Spotify, el club o pub que freqüentes, el DJ de les festes del teu poble i tota radiofórmula comercial que existeixi. Enrique Iglesias ha tret nou tema i, a més, ho ha fet de la mà de Bad Bunny .

Tot el que toca el 'conillet dolent' es converteix en or. De forma instantània i màgica, tema en el qual apareix el puertoriqueño, tema que es veu catapultat a la zona més alta de rànquings internacionals .

En aquesta ocasió, tots dos publiquen El bany (2018, Sony Music), nou exemple de música popular temàtica amorosa i profunditat escassa . "Anem-nos per al bany, que ningú ens està veient, si no em coneixes, ens anem coneixent" , diu la tornada d'una composició en la qual torna a estar regit per l'omnipresent ritme reggaetoner.

"Jo només vull veure't nua i sense roba" , continuen les lyrics d'un tema que advoca pel amor sense excessiu sentiment en afirmar que "si vols una cosa seriosa, cal veure demà" .

Sobren valoracions. Aquest nou tema té tots els ingredients fer que Enrique torni a triomfar .