Quantcast

Cristiano Ronaldo no està present en el rànquing dels futbolistes més valorats del món

Fins al final del mes de gener, els clubs de futbol europeus aprofitaran la temporada de fitxatges d'hivern per reforçar els seus equips amb noves adquisicions i desfer d'aquells jugadors que consideren prescindibles.

Com a mostra aquesta infografia de Statista, Neymar, el controvertit fitxatge per part del Paris Saint-Germain va marcar l'actualitat esportiva d'aquest estiu, és encara a dia d'avui el jugador d'Europa amb un major valor de traspàs, de 213 milions d'euros, segons càlculs del CIES Football Observatory, un grup d'investigació sobre futbol amb seu a Suïssa.

a aquest li segueix Messi, amb un preu estimat en 202.200.000 de euros, i Harry Kane, amb 194.700.000 d'euros. Antoine Griezmann i Paul Pogba, dos dels jugadors francesos amb més cartell del panorama futbolístic, descendeixen aa novena i desena posició. El '7' blanc-està valorat en 150.200.000 i el migcampista del Manchester United -equip amb el qual tant ha estat relacionat el gall colchonero-, 147.500.000 d'euros.