Quantcast

'El Yoyas', allunyat per una jutge de la seva família per suposat maltractament

Carlos Navarro, ex-concursant de Gran Hermano conegut com El Yoyas , ha estat posat en llibertat provisional després de ser acusat d'un delicte de violència masclista.

Navarro, que va ser detingut a la localitat de Pozo Izquierdo (Gran Canària) manté una relació amb Fanya Bethencourt, també concursant del conegut reality, qui va interposar la denúncia per coacció Impedir o obligar algú a fer una acció mitjançant violència física, psíquica o moral-.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Canàries, el Yoyas haurà d'abandonar les illes, mantenint la mare dels seus fills la custòdia dels mateixos. A més, Navarro, que segueix mantenint la pàtria potestat compartida, haurà de facilitar una pensió de 100 euros per cada un dels seus fills fins a nou avís judicial.