Quantcast

Esglésies reapareixerà demà amb la presentació del full de ruta de Podem per 2018

El secretari general de Podem , Pablo Iglesias , reapareixerà aquest dissabte al Consell Ciutadà Estatal del partit per presentar un informe en el qual es donaran a conèixer les línies de treball de la formació estatge per 2018 .

Així ho van explicar els portaveus del partit després de la reunió del Consell de Coordinació de Podem a Madrid. Noelia Vera va indicar que en l'informe s'analitzarà també com ha actuat el partit el 2017, any en què "hi ha hagut molta activitat política", el que "mereix una anàlisi en profunditat".

Va ??explicar que els principals punts del full de ruta del partit en el present any seran " fer fora Mariano Rajoy " del Govern i "posar a sobre de la taula una agenda social ", amb propostes que vénen defensant des de fa mesos.

També ha indicat que cal" un nou pols constituent ", que tingui en compte aspectes com el blindatge dels drets socials, les mesures de regeneració democràtica o acabar amb la pobresa energètica.

IGLESIAS, DESAPAREGUT

d'altra banda, el secretari d'Organització de Podem, Pau Echenique, es va referir a la d esaparición pública d'Esglésies des que es van conèixer els resultats de les eleccions del 21 de desembre a Catalunya. < / p>

Va ??excusar l'absència de Esglésies dient que quan els principals líders "ja s'havien anat" de la seva activitat parlamentària, el secretari general de Podem va defensar al Congrés una nova llei de canvi climàtic en un fòrum que es va desenvolupar a la Sala Ernest Lluch de la Cambra Baixa . "No hi ha més misteri que aquest", ha subratllat.