Quantcast

Catalunya | Aedas Homes destaca que la incertesa política va afectar "molt lleugerament" al seu negoci immobiliari

Aedas Homes va assenyalar aquest divendres que la incertesa política a Catalunya va afectar "molt lleugerament " al seu negoci immobiliari a la regió i va indicar que el 52% dels habitatges llançades a Catalunya ja estan prevenudes .

Segons va comunicar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors < / b> (CNMV), la situació a Catalunya i la temporada nadalenca es van notar "molt lleugerament" en el seu negoci a la regió, ja que 185 unitats ja estan prevenudes de les 355 llançades. Mentrestant, a construcció hi ha 143 habitatges . No obstant això, la companyia ha afirmat que "continuarem mantenint una estreta vigilància sobre la situació".

L'exercici 2017 va tancar amb un total de 1.091 unitats edificable s, per sobre de les 416 previstes per al segon semestre de l'any . Segons el seu pla de negoci, Aedas Homes s'estima construir 13.270 habitatges , un 84% del total que té previst lliurar fins 2023 .

El 2017 va adquirir sòl, íntegrament finalista, per a un potencial de 3.159 habitatges i la ubicació principal és Madrid .

amb unes 3.500 unitats adquirides anualment de mitjana, Aedas preveu complir amb el seu objectiu de llançaments i lliuraments de 3.000 habitatges per any a partir de 2022.

d'altra banda, el ritme de prevendes es va mantenir "estable i d'acord" amb el sector al llarg de tot l'any, fins a arribar a tancament d'exercici 915 unitats prevenudes, 1 51% respecte al total d'unitats llançades.