Quantcast

Carmena es gasta més de 52.000 euros en un estudi sobre l'impacte de gènere de la M-30

L'Ajuntament de Madrid que lidera Manuela Carmena buscava detectar possibles situacions de "mala gestió" dels alcaldes previs del PP. En concret, Alberto Ruiz Gallardón i Ana Botella. Ressalta l'estudi sobre "impacte de gènere" al soterrament de la M-30. El Consistori desemborsarà la quantitat de 52.337 euros perquè resulti aquest document. Així ho publica i n'informa El PAÍS.

"El soterrament de la M-30 té per suposat un impacte de gènere" , assegura Rita Maestre, portaveu municipal, defensant rotundament així la necessitat d'aquest estudi. Afegeix Maestre que aquesta anàlisi està associat de manera directe a com afecten les polítiques, de tota mena, al gènere. "El repartiment dels espais públics i privats afecta de manera diferent als homes ia les dones, als nens i als ancians", afegeix la portaveu,.

El resultat xifra que almenys tres de les quatre societats estan vinculades a la identitat política de Ara Madrid. Mentrestant, l'Ajuntament assegura que els contractes van ser oberts i públics.

Segons informa també PAÍS, el consistori va escollir a petites i mitjanes empreses que mantenen certs vincles amb que mantenen vincles d'alguna manera amb la formació en el govern municipal. "Crec que abans de fer una afirmació en la qual s'acusa a un Govern d'afavorir a algú cal tenir alguna prova una mica més solvent que una suposada vinculació amb un moviment social en què van participar desenes de milers de persones ", així defensa Rita Maestre aquesta adjudicació.