Quantcast

Compra uns pantalons per Internet i troba una desagradable sorpresa en un dels seus butxaques

Una infermera es va emportar una desagradable sorpresa quan va comprar un parell de pantalons per Internet i va trobar un < b> tanga usat en un dels seus butxaques .

Christine Evans va encarregar 'on line' un parell de pantalons texans model Not Your Daughters Jeans de la marca Nordstrom .

Quan va rebre la comanda , atònita, va descobrir que un tanga usat venia com 'regal' a l'interior de un dels seus butxaques davanteres .

enfadadíssima, Evans va decidir escriure directament a la marca través del seu compte de Twitter : "Després de molts de fidelitat a la seva marca , m'horroritza la seva falta d'atenció al client que han demostrat quan he rebut un parell de pantalons Not Your Daughters amb un tango brut i usat a la butxaca davanter ", va tuitejar Evans .

@Nordstrom After, many years of loyalty to your company, I was appalled at the lack of customer service you gave em when I (continued ..) pic.twitter.com/Z7qJar6h5c

Christine Evans (@ camnyc1) 10 de gener de 2018

La infermera va assegurar que el fet que s'hagués un tanga brut a la butxaca era molt preocupant a causa dels riscos per a la salut que l'article podria suposar. "Com infermera, la < b> gran quantitat de perills per a la salut que presenta aquest problema és sorprenent ", va dir. I "No obstant això, totes les respostes dels empleats de serveis al client no reflectien la gravetat de la situaciò n".

La marca va oferir un altre parell de texans de reemplaçament a la afectada, i ha afegit que cap compensació " pogués fer que això fos correcte ".

We'RE sorry for any Disappointment caused, Christine. Could you please send us a DM with more details including your order number? We'D like to look into this.

Nordstrom (@Nordstrom) 10 gener 2018 < / a>

La companyia està ansiosa per descobrir com un tanga bruta va acabar a la butxaca d'un nou parell de pantalons.