Quantcast

La Fiscalia investigarà si hi va haver delicte contra els afectats per les nevades de l'AP-6

La Fiscalia Provincial de Madrid ha comunicat que entrarà d'ofici per investigar si hi va haver delicte contra els drets de consumidors que es van veure afectats per l'embús creat el passat 6 de gener a l'autopista AP-6.

Els fets van afectar més de 3.000 que van quedar atrapats durant més de 20 hores a la carretera a la zona de Castella i Lleó sense assistència per part de l'empresa concessionària del manteniment.

José Javier Polo, fiscal cap de Madrid, ha confessat que investigaran "per esbrinar la realitat, natura, motius i possibles responsabilitats dels fets segons l'article 51 de la Constitució Espanyola".

segons informa el Economista, Pol es remet a una sentència del Tribunal Suprem per confirmar que l'Audiència de Burgos va condemnar a la concessionària de l'Autopista AP-1 per falta de previsió i coordinació, havent de indemnitzar els afectats amb 150 euros.