Quantcast

El Govern creu que els videojocs "van a acabar estant en les Olimpíades"

El secretari d'Estat de Cultura, Fernando Benzo, ha afirmat aquest dijous que creu que els videojocs "van a acabar estant en les Olimpíades" i que els 'e-sports' (esports electrònics) seran en un futur acceptats pel Comitè Olímpic Internacional com a disciplina esportiva.

Ho ha dit durant l'acte de presentació del 'Llibre Blanc del Desenvolupament Espanyol de Videojocs 2017', en què ha posat èmfasi que es tracta d'un sector que "està en la seva etapa de consolidació ", la qual" ha de seguir enlairant "i, per això," ens hem d'implicar tots ".

" s'està convertint ja en una eina esportiva ", va assegurar Benzo, que ha afegit que, segons la seva opinió, "van a acabar estant en les Olimpíades", i ha assenyalat que "els videojocs han anat incorporant el millor de la creativitat i el millor de l'art".

en aquest sentit, va destacar que en els videojocs "trobem conceptes audiovisuals trencadors", on et trobes "una imatge, una narració i uns guió és elaboradíssims ", lluny de la imatge que té part de la població que els videojocs consisteixen en" matar marcianets ".

A més, va reivindicar que els videojocs ofereixen la possibilitat de" traslladar-nos a una realitat alternativa que ens permet desenvolupar talents que no podem dur a terme en el dia a dia "i això" ens enriqueix ".

Finalment, ha expressat el seu desig que aquest sector sigui cada vegada" més forta, més competitiu i més pròsper "i li va dir als representants de la indústria que tenen" tot el nostre suport ", perquè" units es treballa millor ".