Quantcast

Viatja 800 quilòmetres per venjar-se de la dona que va avaluar malament els seus serveis

Una càmera de seguretat , situada a la ciutat oriental de Zhengzhou (Xina), va captar el moment en què un home colpeja violentemente a una dona < / b>. El motiu: la dona havia avaluat de forma negativa la seva botiga i els seus productes.

Per complir amb la seva venjança, l'home va emprendre un viatge de més de 800 quilòmetres , tal com informa el portal de notícies ' Yahoo '.

En el moment de l'agressió, Xiao Li , la víctima, estava esperant una comanda de roba que havia d'haver arribat quatre dies abans. la jove ja havia manifestat el seu malestar a través de la pàgina web des d'on havia adquirit les peces., cosa que no va agradar gaire a l'amo de la botiga ' on line '.

El comerciant va decidir llavors portar-personalment les compres . Quan es va trobar amb la dona va començar a colpejar-la repetidament, i fins i tot va arribar a amenaçar-la de mort.

La víctima va haver de ser ingressada en un hospital on va rebre un missatge de el seu agressor en el qual li assegurava que havia viatjat durant més de 800 quilòmetres per "donar-li una elecció".