Quantcast

VIDEO | Detecten una fallada en el primer capítol de 'Friends'

El llegat de 'Friends' és etern. Tot i que la sèrie va deixar d'emetre fa gairebé dotze anys han seguit sumant espectadors arribats fins i tot de noves generacions. La sèrie ha estat vista i re-vista per centenars de milers de persones de forma constant i això ha permès que a poc a poc s'hagin trobat petites errades de guió o escena.

Aine Maloney, seguidora de la comèdia , ha estat capaç de trobar una errada en el mateix capítol debut del format s egons informa la revista en línia 'Her' . Maloney, que es va posar en contacte amb aquest mitjà, va notar alguna cosa estranya en una de les múltiples reunions del grup d'amics al pis i, després de veure'l de nou, va donar amb la causa.

En l'escena, amb diversos plans, apareix Phoebe Buffay en dos postures diferents reflectint una sensació d'omnipresència alguna cosa estranya. Mentre a un dels plans sembla estar parlant cara a cara amb Rachel -Jennifer Aniston-, en el següent sembla estar asseguda i mirant al no-res.

Podràs comprovar-ho tu mateix en el vídeo: