Quantcast

Deteienen a una dona per intentar estafar a una altra amb un dècim de loteria fals

Una dona , de 45 anys i d'origen costa-riqueny , va ser detinguda dimecres a València acusada, presumptament, d'un delicte d'estafa en intentar enganyar a una altra perquè cobrés un dècim de loteria que, suposadament, havia estat premiat amb 500.000 euros . A canvi, l'estafadora li lliuraria 37.000 euros , però la víctima de l'engany havia de deixar-li una sèrie de joyos en prova de bona fe . El clàssic truc del ' tocomocho '

La estafadora va convèncer al seu innocent presa amb l'excusa que ella no podia cobrar-ja que es trobava en una situació irregular , han informat fonts de la Policia. En el moment de l'arrest van ser confiscats, 10 sobres, 10 tovallons impreses imitant bitllets de 500 euros, 23 xecs d'una entitat bancària i una targeta de crèdit a nom d'una tercera persona, tal com informa el diari 'El Mundo '.

La estafada es trobava treballant quan una parella la va demanar ajuda per poder cobrar un dècim de loteria que asseguraven estava premiat amb 500.000 euros. La víctima va desconfiar i va realitzar una crida al seu nuvi , qui va escoltar la conversa i va decidir trucar a la Policia que es va presentar al lloc dels fets i van procedir a la detenció de la a dONES r, no així a la de la seva parella, ja que l'home va abandonar el lloc ens de que les forces de seguretat arribessin.

la dona passarà < b> disposició judicial .