Quantcast

futbol | Emigrar a la Xina, sinònim de riquesa: els 5 jugadors més ben pagats

El mercat xinès continua trencant el futbol a força de la seva salaris, i el fitxatge de Bakamú és un clar exemple d'això. L'africà cobrarà 18 milions anuals, sent el tercer jugador més ben pagat de la competició.

Aquests són els cinc jugadors millors pagats de la Lliga Xina

< b> 1- Carlos Tévez (38 milions de & euro;)

el flamant fitxatge de Boca Juniors cobrava 38 milions per temporada al Xangai Shenhua. Un sou, que avantatjava, per molt, a la resta dels integrants del rànquing.

2- Oscar (24 milions d'& euro;)

L'ex migcampista del Chelsea està en el Xangai SIPG amb un objectiu clar: desbancar el Guangzhou del monopoli que té en la competició. al costat de Hulk, el brasiler és un dels referents de l'equip

3- Hulk (20 milions d'& euro;)

El davanter brasiler s'està sortint en la competició xinesa, no només pels seus gols, també per les seves assistències. 34 gols i 26 assistències en 52 partits, demostrant ser dels pocs jugadors que s'està adaptant al torneig asiàtic.

4- Graziano Pelle (16 milions de & euro;)

l'italià no està trobant el seu lloc a la Xina, i els seus números en la competició estan deixant a desitjar. L'ex del Southampton ha fet 12 gols i set assistències en 41 partits. Per posar-ho en context, en el conjunt anglès va anotar 30 gols en 80 xocs.

5- Ezequiel Lavezzi (15 milions & euro;)

L'argentí està intentant convèncer Sampaoli amb el seu joc a la Xina per fer-se un forat a Rússia. En 37 partits és a 15 gols i una assistència d'igualar els seus números al PSG, disputant 124 partits menys (20 gols i 23 assistències) .