Quantcast

Quin és el millor equip d'Europa segons els aficionats?

La UEFA ha revelat aquest dimarts el onze ideal segons els seus seguidors . La formació, elegida de forma democràtica entre els aficionats, compta amb un clàssic 4-4-2 que recopila els onze jugadors més mediàtics i recolzats del panorama continental.

Lluny de flaixos i guardons, els jugadors amb més vots han estat els madridistes Sergio Ramos i Marcelo, amb 588.000 i 558.000 respectivament. No obstant això, el seu company en la saga Giorgio Chiellini ha estat el jugador de l'onze amb menys suport, rebent menys de 300.000 vots per sota de Eden Hazard , jugador del Chelsea anglès (303.000).

l'alineació al complet la formen Gianluigi Buffon en porteria ; Dani Alves, Sergio Ramos, Chiellini i Marcelo en defensa; Kevin de Bruyne, Kroos, Luka Modric i Hazard a la línia de quatre migcampistes i Messi i Cristiano Ronaldo en punta.

Crida l'atenció la < b> absència de jugadors com Neymar o Griezmann, que no van comptar amb el suficient nombre de suports per entrar. Aquesta formació mostra un cop més la disparitat de criteris existent a l'hora de triar qualsevol premi, guardó o menció especial.