Quantcast

Troben el cadàver d'una dona surant a l'embassament de Mequinensa

El passat dimecres va aparèixer a l'embassament de Mequinensa, a Saragossa, el cadàver surant d'una dona. Els forenses de l'Institut de Mudicina Legal d'Aragó (IMLA) estan analitzant el cos.

Segons informa ABC, quan es va recollir el cadàver, aquest es trobava en un avançat estat de descomposició. Per tant, la cara, en primera instància, resultava irreconeixible. Al principi, el cos no presenta signes de violència.

L'autòpsia confirmarà definitivament la identitat de la dona. Les primeres informacions apunten que es tracta d'una dona de 72 anys que va desaparèixer el 11 d'octubre de 2017 a Peñalba . Les forces de seguretat van assenyalar que va ser una desaparició de manera voluntària. En aquests moments, es desconeixen les circumstàncies de la mort.