Quantcast

Esther guanya MASTERCHEF júnior

La nova guanyadora del concurs culinari és de Granada i té 10 anys.

Esther Requema s'ha convertit en la guanyadora de la cinquena edició de MASTERCHEF Junior i ho ha aconseguit amb un menú que va sorprendre David Muñoz, xef amb tres estrelles Michelin i propietari de Diverxo (Madrid). La jove ha superat tots els reptes que el programa de La 1 ha plantejat als seus concursants: ha cuinat al costat de Dani García i va elaborar un menú en el qual es homenatjava a la ciutat de Madrid, i que va ser dissenyat per Pepe, un dels conductors del reality.

& # 128.308; Esther es converteix en la primera duelista de la final, felicitats! & # 128516; & # 128.079; & # 128.079; & # 128.079; https://t.co/hz7AzEc6MD # MCJunior pic.twitter.com/rMDvBgLesr

TVE (@tve_tve) 10 gener 2018

També els telespectadors van tenir l'ocasió de retrobar-se amb el guanyador de la segona edició de "MASTERCHEF Celebrity", Saul Cratiotto, medallista olímpic i policia nacional. També van aparèixer altres convidats destacats: Silvia Abril i José Corbacho.

Les finalistes d'aquesta cinquena edició, Esther i Maria, es van enfrontar als fogons i van cuinar un menú dissenyat per elles soles. Finalment, David Muñoz es va decantar pel de la jove granadina, que es va alçar amb un premi de 12.000 euros que es destinaran a la seva formació, a més d'un curs de cuina impartit per la facultat de Ciències de la Gastronomia Basque Culinary Center

I la nova # MCJunior Espanya és … @ EstherMCJ5 . Felicitats per la victòria, has lluitat des del principi i te la mereixes campiona https://t.co/5KB3O2GWnE #MCJunior pic.twitter.com/cA9Fvbb7zO < / a>

MASTERCHEF (@MasterChef_es) 11 gener 2018