Quantcast

Vuit ferits amb pronòstic moderat en una residència d'avis de Madrid

Un total de 20 persones han hagut de ser rescatades a causa d'un incendi produït en una residència d'avis de Madrid situada en el districte d'Aravaca, que s'ha saldat amb vuit ferits amb pronòstic moderat – dels vuit, set són ancians i l'altra persona és treballadora del centre – i cinc agents atesos per inhalació de fum.

Tal com informa ' El Mundo ', els fets es van produir de matinada, al voltant de les 00:30 hores. Cinc dels ferits van ser traslladats a l'Hospital Clínic de Madrid ia la Fundació Jiménez Díaz. Al lloc van acudir els Bombers de Madrid i agents tant de Policia Nacional com de Policia Municipal per rescatar les persones que estaven dins del centre. El Samur va atendre als ferits en l'exterior de la residència.

La resta de persones que van resultar il·leses van ser ateses i posteriorment traslladades pel Samur Social, amb l'objectiu d'allotjar-los en altres centres residencials de gent gran. < / p>