Quantcast

VIDEO | Harvey Weinstein, agredit en un restaurant d'Arizona

El polèmic productor de Hollywood Harvey Weinstein va ser agredit mentre era gravat en un restaurant de Paradise Valley, Arizona, segons informa TMZ.

Weinstein, que als seus 65 anys ha estat acusat per múltiples companyes per delictes d'abús sexual , hauria rebut "dues bufetades" al voltant de les 21 hores de la nit de dimarts passat. L'agressor, de nom Steve, va decidir carregar contra ell després que aquest es negués a fer-se una foto.

Segons informa el portal expert en celebrities, el polèmic productor hauria rebutjat la sol·licitud pel fet que el fan es trobava en estat d'embriaguesa i es va acostar cridant: "Ets un tros de merda pel que li has fet a aquestes dones ".

Weinstein, que ha estat qualificat com un "depredador sexual" per les seves suposades víctimes, es troba en un centre de rehabilitació del mateix estat d'Arizona. Després de mesos de polèmica, exclusives i revelacions, són més de 80 les dones que han acusat ja al productor d'abús.