Quantcast

Arenal Sound anuncia nous noms i imminent 'sold out'

L'organització de l'Arenal Sound ha revelat aquest dimarts a través dels seus perfils en xarxes socials el nom de cinc nous artistes que formaran part del seu nou cartell.

El festival, que tindrà lloc entre el < b> 31 de juliol i el 5 d'agost a Borriana , ha tornat a apostar per la varietat i el caràcter complementari del cartell confirmant a Juanito Makandé, Sidecars, Beret, lA, Recycled J.

Sidecars i la aportaran el punt més alternatiu a l'esdeveniment. El grup de Juancho afronta la primera gira amb el seu nou disc Qüestió de gravetat (2017, Warner) en un estat de forma envejable, mentre que Luis Alberto Segura -LA- segueix entestat a conquistar el món amb la seva King of beast , àlbum inclòs en tot recopilatori o 'Best of' de l'any passat.

D'altra banda, Recycled J., Beret i Juanito Makandé representen perfectament la comunió del gènere urbà i la seva variant més meridional i aflamencada que recull el festival en el seu cartell. Recycled -de nom Jordi- i Javier Beret són dos dels artistes més prometedors del panorama urbà nacional.

Amb notables diferències entre tots dos, han aconseguit viralitzar la seva obra en xarxes socials i plataformes digitals, on alguns temes acumulen fins a 20 milions de reproduccions en el cas de Beret.

ELS ABONAMENTS, A PUNT D'ESGOTAR-

A més dels nous noms, el festival ha anunciat que tan sols queda un 5% de les entrades disponibles a la venda oficial.

El preu actual és dels abonaments generals és de 85 euros més despeses ; 125 en cas dels VIP. Podràs comprar el teu abonament a la mateixa web del festival .

Així queda de moment el cartell de # arenalsound2018 després de les noves incorporacions. I molt aviat més confirmacions nacionals i internacionals! qual 95% VENUT. Últims abonaments abans de tancar la venda a https://t.co/tNgcYi2k8L pic.twitter.com/7kbXXvPU2P

& mdash; Arenal Sound (@ArenalSound) 10 gener 2018

< p>