Quantcast

Tallades l'AP-6, l'AP-61 i l'AP-51 per la bolcada d'un camió amb mercaderies perilloses

Un camió que transportava mercaderies perilloses ha bolcat aquest dimecres al quilòmetre 60 de l'AP-6, a l'altura de Sant Rafael (Segòvia), el que ha obligat les autoritats a tallar el trànsit en aquesta autopista de peatge, a més de a l'AP-61 i l'AP-51.

Segons les dades de la Direcció General de Trànsit (DGT) sobre l'estat de les carreteres, recollits per Servimedia, l'AP-6 romania tancada a la circulació de vehicles des de les 11.53 hores i s'han establert desviaments per la N-VI al quilòmetre 110 cap a Madrid i al quilòmetre 52 cap a Segòvia.

a més, tampoc es podia transitar des de les 11.55 hores per la AP-61 des del quilòmetre 62, a el Espinar, fins al 85, a l'altura de Segòvia. El mateix succeeix des de les 12.17 hores a l'AP-51 entre els quilòmetres 104,9, situat al terme municipal d'Àvila, i 82, a Villacastín (Segòvia).

L'AP-6 va ser l'escenari en què prop de 3.000 vehicles es van quedar atrapats durant diverses hores el cap de setmana, coincidint amb el retorn del Nadal, a causa d'un intens temporal de neu.