Quantcast

Carlos Herrera renova per tres temporades amb la Cadena COPE

La cadena 'COPE' ha lligat un dels caps fonamentals per a garantir el creixement d'oients en antena. Carlos Herrera ha renovat el seu contracte amb l'emissora de ràdio de la Conferència Episcopal per tres temporades, tal com recull ' el Mundo '.

el mateix Herrera ho ha fet saber a través d'un comunicat publicat a la web de la cadena, reafirmant el compromís que té amb l'emissora des que va arribar: "des que arribi a aquesta casa el 2015 he sentit el suport de la gent i el meu compromís amb ells és major al confirmar-se aquesta renovació. Em trobo amb forces per aconseguir que els propers tres anys siguin magnífics".

Les dades corroboren un auge en l'audiència de 'COPE'. Segons les xifres de l'Estudi General de Mitjans, el 2015 aquesta es va incrementar fins al milió d'oients, una xifra que aniria en augment de manera gradual fins a superar la barrera dels dos milions en la primera onada de l'EGM en 2017, amb la qual obtindria rècord de prime time.

No és l'únic que celebra la renovació. També el president, Fernando Giménez Barriocanal, ha mostrat la seva satisfacció amb la renovació d'Herrera, ja que considera que el seu periodisme és "el que posa so a la vida".