Quantcast

Rocío Perales porta l'experiència d'escriure el seu primer llibre a la biblioteca del Pas de la Casa

Una jove promesa de les lletres i resident al Pas de la Casa, Rocío Perales, explicarà l'experiència d'escriure el seu primer llibre a la biblioteca comunal del poble. La xerrada literària serà el proper dilluns, 15 de gener, a les 8 del vespre, sota el títol 'L'experiència d'escriure'.

Perales parlarà de com va escriure 'El instante de la onomatopeya', una obra que convida a un viatge a través del castell de Palomita Jicri, una misteriosa i desconeguda dona que un dia va ser la propietària del castell. Els lectors aniran descobrint la fortalesa a mesura que avança la història.

El llibre no té un fil conductor fix, sinó que el castell s'anirà presentant a través de les diferents portes i sales, i condueix el lector a un joc de paraules, sons i històries a través dels quals s'anirà definint el caràcter de Palomita Jicri i es desenvoluparà l'obra.