Quantcast

Detingut després d'abusar sexualment d'un cavall

Un jove , originari de l'estat de Alabama ( Estats Units ), ha estat acusat d'abusar sexualment sexualment d'un cavall després que l'amo jamelgo trobés evidències del crim a l'interior de l'estable , a més, el suposat autor dels fets, així es ho va confessar .

Daniel Bennett, de 18 anys , de Irvington (Alabama ), està a l'espera de judici < / b> després que, suposadament, confessés als investigadors de la Oficina del Sheriff del Mòbils County que va intentar abusar d'un cavall , tal com ha informat ' AL.com '. < / p>

La propietària del corcel, en declaracions a ' WPMI-TV ', ha declarat que va trobar a Bennett, al interior de l'estable, dijous a la nit, quan el lladruc dels seus gossos li va posar en alerta. Després de ser descobert va assegurar que Bennet li va dir que " li agradaven els cavalls " i que " volia acariciar un ".

Bennet va ser detingut a punta de pistola i retingut fins que la Policia va acudir al lloc dels hechos.Tras haver trobat restes de paper higiènic i altres indicis, el jove va confessar que havia abusat sexualment de l'animal .

la propietària del cavall creu que no és la primera vegada que passa i té la sospita, que durant el mes de desembre, va poder abusar de l'animal fins a en 10 ocasions.

Bennett va ser acusat de possessió de eines disposades per al robatori , conducta sexual inapropiada , i violació de domicili .

El seu judici està programat per al proper 18 de gener.