Quantcast

'MASTERCHEF Junior 5' arribarà aquesta nit a la seva fi: Tots els detalls

La cinquena edició de MASTERCHEF Junior arribarà aquesta nit al final. El format, que ha collit una mitjana de share per sobre del 15% , arribarà al seu final amb un últim programa gravat al Palau Infant don Luís de Boadilla de la Muntanya (Madrid).

els quatre finalistes – Gonzalo, Maria, Esther i Lucía – cuinaran els seus últims plats davant l'atenta mirada dels que fossin concursants de 'MASTERCHEF Celebrity 2' – Pepón Nieto, Saul Craviotto i Silvia abril entre d'altres- i de l'únic xef de Madrid amb més de tres estrelles Michelin al seu restaurant: Dabiz Muñoz de Diverxo .

El programa comptarà amb < b> tres proves diferents : dos classificatòries i una gran final entre dos concursants. El primer seleccionat per al gran duel final sortirà del primer repte i el segon, de la prova exterior.

Mentre que a la primera de les proves -amb els 4 finalistes- els concursants reproduiran un plat del xef Dani García -present també en la gala-, en la prova d'exteriors dels tres aspirants que no hagin aconseguit classificar-se cuinaran un menú dissenyat pel jutge del programa Pepe Rodríguez per aconseguir la segona plaça de la final.

la tercera prova serà la que decideixi el guanyador de l'edició, que va obtindrà un trofeu de 12.000 euros per a la seva futura formació i un curs de cuina de quatre dies impartit pel prestigiós Basque Culinary Center .