Quantcast

BBVA puja en borsa després d'assumir pèrdues de 1.123 milions per la seva participació a Telefónica

Les accions de BBVA van iniciar la sessió borsària d'aquest dimecres amb una pujada del 0,25% després que l'entitat assumís pèrdues per valor de 1.123 milions d'euros derivades de la seva participació a Telefónica. D'aquesta manera, els títols del banc tenien un valor de 7,28 euros en els primers minuts de la sessió.

Aquest dimarts BBVA va comunicar unes minusvàlues de 1.123 milions d'euros al tancament de 2017 per la seva participació, superior al 5%, en el capital de Telefónica. Aquestes pèrdues ascendien a 880 milions d'euros a 30 de juny de 2017, però donada l'evolució de la cotització de Telefónica es van incrementar.

BBVA va explicar que aquest impacte negatiu de 1.123 milions es reflectirà en el resultat de l'exercici 2017. no obstant això, no afectaria ni al patrimoni net ni al CET1 del Grup BBVA, igual que tampoc suposaria una sortida de caixa ni una modificació en la quantia de pagament de dividends que està previst proposar al Consell d'Administració.